De Brink & Campman collectie ‘25 brengt een frisse wind in het interieurdesign. Met een perfecte balans tussen moderniteit, vakmanschap en natuurlijke inspiratie is deze collectie de ultieme keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, stijlvolle tapijten. Brink & Campman blijft trouw aan hun reputatie van kwaliteitsvol design en vakmanschap, terwijl ze met hun nieuwste ontwerpen de grens verleggen van wat een tapijt kan betekenen voor een interieur.

Hier is een overzicht van enkele van de opvallende series in deze collectie:

 

Bond: Minimalistische Luxe

De Bond-collectie is voor de liefhebber van eenvoud en verfijning. Deze tapijten stralen minimalistische luxe uit, met subtiele patronen en neutrale kleuren die perfect passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Het gebruik van hoogwaardige wol zorgt voor een zachte en duurzame textuur, terwijl de ingetogen stijl rust brengt in elke ruimte.

 

Craft: Vakmanschap in Elk Detail

De Craft-serie draait helemaal om het herontdekken van traditioneel vakmanschap. Elk tapijt in deze collectie wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Het resultaat is een collectie met een unieke, ambachtelijke uitstraling die elk interieur een warme, authentieke sfeer geeft.

 

 

Element: Natuurlijke Inspiratie

Element is de serie die de schoonheid van de natuur naar binnen brengt. Met aardse tinten en organische vormen, zijn deze tapijten perfect voor wie van een natuurlijke, serene sfeer houdt. De zachte texturen en subtiele kleuren geven een gevoel van rust en balans, ideaal voor een harmonieuze inrichting.

 

Frame: Grafische Patronen met een Modern Randje

De Frame-collectie is een speelse mix van geometrische vormen en moderne stijlen. Deze tapijten zijn echte blikvangers, perfect voor wie houdt van een gedurfd interieur met een vleugje kunstzinnigheid. De zorgvuldig gekozen kleuren en strakke lijnen creëren een moderne, maar uitnodigende uitstraling.

 

 

Grid: Strakke Lijnen, Minimalistisch Design

Grid brengt een eigentijdse, strakke look in elke ruimte. Met eenvoudige, rechte lijnen en een monochroom kleurenpalet, zijn deze tapijten de ideale keuze voor minimalistische interieurs. Ze zorgen voor een visueel interessant accent zonder de ruimte te overheersen, en voegen een vleugje elegantie toe aan uw vloer.

 

Jazz: Speelse Kleuren en Patronen

De Jazz-collectie is voor de creatievelingen. Met felle kleuren en dynamische patronen is deze serie ontworpen om leven en energie toe te voegen aan elke kamer. Jazz is perfect voor diegenen die niet bang zijn om kleur te bekennen en hun persoonlijkheid te laten zien in hun interieur.

 

Nest: Zacht en Comfortabel

Nest draait helemaal om comfort. Deze tapijten zijn gemaakt van de zachtste materialen en bieden ultiem comfort onder de voeten. Met hun neutrale tinten en uitnodigende textuur zijn ze perfect voor gezellige woonkamers of slaapkamers waar warmte en comfort voorop staan.

 

 

Pebble: Ruwe Schoonheid

De Pebble collectie is geïnspireerd op de onregelmatige, maar prachtige vormen van natuurlijke stenen. Deze tapijten hebben een unieke textuur die zowel visueel interessant als comfortabel aanvoelt. De natuurlijke kleuren en ruwe afwerking maken deze serie ideaal voor wie een organisch accent wil toevoegen aan hun interieur.

 

Twinset: Dubbel Zo Stijlvol

Twinset biedt het beste van beide werelden: een combinatie van verschillende texturen en stijlen die samen een harmonieus geheel vormen. Deze tapijten zijn veelzijdig en passen in een breed scala aan interieurs, van modern tot klassiek. De Twinset-collectie biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

 

 

Waarom kiezen voor Brink & Campman collectie ‘25?

Brink & Campman blijft een trendsetter in de wereld van vloerkleden door steeds innovatieve ontwerpen en duurzame materialen te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar iets moderns, traditioneels of speels, de collectie ‘25 biedt voor ieder wat wils. Elk tapijt is ontworpen met oog voor detail, gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap afgewerkt.

 

Kies vandaag nog uw favoriete tapijt uit de Brink & Campman collectie ’25 en voeg een vleugje luxe en stijl toe aan uw interieur. Bekijk de volledige collectie op onlinetapijten.be en laat u inspireren door de tijdloze schoonheid van deze unieke ontwerpen.